Tellus Works Television

Tellus Works Television er et norskeid produksjonsselskap som produserer dokumentarer og livstilsprogrammer for det norske og internasjonale TV- og streamingmarkedet, samt reklamefilm og levende bilder til næringslivet.

Vi produserer bilder til mange eller få, internt eller eksternt, via tradisjonell TV, sosiale kanaler eller over nett. Vi kan historiefortelling!

34559859_1810143659008359_2643723005443702784_o

Niklas Ekstedt i sesong 14 av New Scandinavian Cooking

Tellus Works Television står bak produksjoner som New Scandinavian Cooking, En Bit av Norge, Karanba, Herlige Hjem, Det Norske Måltid, Julekveld hos Prøysen, Påskereisen, Reisen, Wine First, og mange flere.

Vi er opptatt av de gode historiene uavhengig av sjanger, språk og landegrenser. Våre internasjonale suksesser New Scandinavian Cooking og Perfect Day har blitt distribuert til mer enn 120 land og har vunnet en rekke priser. Deriblant 4 priser i Taste Awards, livsstilsprogrammenes Oscar.

11

Bjarne Brøndbo og Linnea Myhre i sesong 1 av Julekveld hos Prøysen

I tiden fremover kan du vente deg mye god underholdning fra Tellus Works Television. I 2019 er vi i gang med produksjoner innen dokumentar, livstil, true crime, drama og humor.

Tellus Works Television har drevet med TV produksjon i over 15 år. Vi jobber bevisst med annonsørfinansierte produksjoner, og er spesialiserte på produktplassering. Vi leverer innhold og materiell til sosiale medier, både for våre samarbeidspartnere og formater.

7

Andreas Viestad fra New Scandinavian Cooking og En bit av Norge